Cartline Tech SRL. ( CUI: 40579417 / NR.REG.COM: J35/804/2019 )

PROCESAREA COMENZII

1. PRETURILE sunt finale, IAR PENTRU PRODUSELE CUMPARATE SE ELIBEREAZA FACTURA .

2. Comenzile telefonice se fac la numarul 0729 264 271 .

3. Comenzile se trimit prin curier DPD, cu livrare acasa in 24-48 ore. Comenzile efectuate pana la ora 14 sau sunt trimise in aceeasi zi intre 16.30 si 19, cele efectuate dupa ora 14 sunt trimise incepand de a doua zi intre 11-19. Produsele se vand numai cu Factura.

GARANTIE

1. Garantia produsului se dovedeste cu factura si bonul fiscal/ chitanta. Acestea tin loc de garantie in cazul cand produsele nu sunt insotite de garantia speciala a producatorului.

2. Produsele cumparate de pe acest site beneficiaza de garantia obisnuita oferita de catre fiecare producator in parte.

3.Garantia se ofera numai in cazul in care produsele au sigiliile de garantie intregi,daca produsele nu sunt deteriorate,nu prezinta urme de lovituri sau urme de lichid.In cazul produselor retur cumparate se va trimite si dovada montarii acestora de catre un service gsm factura,nota de constatare defect) pentru ca montarea lor implica cunostinte de specialitate.. Pentru schimbarea produselor sau repararea lor este necesara prezentarea facturii de achizitie. In cazul unor retururi, costul transportului pentru produsele defecte, de la dvs. catre Cartline Shop ( website-ul Cartline.ro ) , va fi suportat de catre dvs., iar returnarea lor,catre dvs, va fi suportata de catre noi.

4. Ne rezervam dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni, conditii SI PRETURI, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. Astfel ca va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand doriti sa cumparati produse de la noi.

5. Clientii au posibilitatea sa schimbe sau sa returneze si sa fie despagubiti produsele achizitionate in maxim 10 zile. Produsele trebuie sa fie nefolosite, in perfecta stare si in ambalajul original. PRODUSELE RETUR CE CORESPUND TERMENILOR DE GARANTIE,SE RETURNEAZA IN CEL MAI SCURT TIMP POSIBIL (max 10 zile). ORICE COLET NEANUNTAT TRIMIS CATRE NOI, CU PLATA LA DESTINATIE VA FI REFUZAT. In cazul unei comenzi neridicate de la firma de curierat sau posta OBDeleven Shop isi rezerva dreptul de a inceta colaborarea si de a cere despagubiri. Orice conflict aparut intre Cartline Shop si clientii sai va fi rezolvat pe cale amiabila.

UTILIZAREA SITE-ULUI:

1.Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul https://www.cartline.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii.
2.Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele comercializate.

 

POLITICA DE RETUR:

Returul se face exclusiv prin curier DPD cu ramburs zero si este platit de cel ce face returul(cumparatorul).
Se specifica ulterior (dupa receptia si verificare produs returnat) la adresa de email contact@cartline.ro – cont IBAN si nume titular pentru returnare contravaloare produs.
Produsul trebuie returnat in starea initiala in care a fost vandut, fara lipsuri, urme de folosinta sau deteriorari de natura mecanica, chimica sau electrica. In caz contrar, consideram ca sunteti de acord pentru a se retine suma de 20% din valoarea produsului(pentru aducerea acestuia la starea initiala), diferenta se returneaza in cont bancar cumparator.
Daca insa cumparatorul nu este de acord cu aceasta procedura legala, produsul se expediaza inapoi la cumparator si se considera actiunea de retur anulata, produsul ramanand in proprietatea cumparatorului.